Yoga hos oss

Nybörjare är alltid välkomna och du kan läsa mer om de olika yogapassen nedan.

Förboka din plats här:

För workshops och specialpass se här på hemsidan och aktuella facebook-event.

 

Mer om olika yogaformer

 

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en helhetlig yogaform som stärker nervsystemet. Klasserna varierar och är ibland lugna, ibland svettiga, men de är garanterat överraskande, utmanande och givande. Varje kundaliniyogaklass innehåller intoning med mantran, yogapass, avslutande vila och meditation. Kom och testa! 

Vanligtvis på tisdagar kl 17.30


Yinyoga

Yinyoga är stillhetens och vilans yogaform. Det är en blandning mellan yoga, kinesisk medicin och mindfulness. Här får du vila länge i positionerna och vända fokus inåt. 

Vanligtvis på onsdagar kl 17.30


Medicinsk yoga

 

Restorativ yoga

 

Medicinsk Yoga är Kundaliniyoga i en lite mjukare tappning. Yogapositionerna är enkla och kan modifieras för att passa alla. Vilan mellan övningarna är lite längre och det går utmärkt att göra medicinsk yoga sittande på stol.

Medicinsk Yoga passar dig som vill göra yoga i ett lite lugnare tempo, och passar också om du t ex. har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar eller huvudvärk. 

Vanligtvis på måndagar kl 16.00


Restorativ yoga är återhämtningsyoga där vi använder alla hjälpmedel vi kan för att göra det riktigt bekvämt. Vi stannar i positionerna riktigt länge - tio minuter ibland eller mer. Dessa pass är mer som en behandling än ett vanligt yogapass, och du kommer från restorativ yogan gladare, mer utvilad - mer redo för resten av livet.

Vanligtvis varannan söndag.


Yinyoga september 2017.jpg