Yoga med Ylva

Jag leder yogaklasser i Jokkmokk och Gällivare varje vecka. Nybörjare är alltid välkomna och du kan läsa mer om de olika klasserna nedan.

Yogaklasserna i Jokkmokk förbokas här:

För workshops och specialpass se bokadirekt och aktuella facebook-event.

Yogan i Gällivare är dropin och ingen förbokning. Håll koll på Snow MMAs facebooksida för att se dagar och tider.

 

Mer om olika yogaformer

 

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en helhetlig yogaform som stärker nervsystemet. Klasserna varierar och är ibland lugna, ibland svettiga, men de är garanterat överraskande, utmanande och givande. Varje kundaliniyogaklass innehåller intoning med mantran, yogapass, avslutande vila och meditation. Kom och testa! 

Vanligtvis på tisdagar kl 17.30. 75 minuter. 


Yinyoga

Yinyoga är stillhetens och vilans yogaform. Det är en blandning mellan yoga, kinesisk medicin och mindfulness. Ta med dig en varm tröja och tre vanliga kuddar - eller yogabolster och block om du har. Här får du vila länge i positionerna och vända fokus inåt. 

Vanligtvis på onsdagar kl 17.30. 75 minuter. 


Medicinsk yoga

 

Medicinsk Yoga är Kundaliniyoga i en lite mjukare tappning. Yogapositionerna är enkla och kan modifieras för att passa alla. Vilan mellan övningarna är lite längre och det går utmärkt att göra medicinsk yoga sittande på stol.

Medicinsk Yoga passar dig som vill göra yoga i ett lite lugnare tempo, och passar också om du t ex. har besvär från knän, höfter, rygg, nacke, axlar eller huvudvärk. 

Inga förkunskaper krävs.

Vanligtvis på måndagar kl 11.00. 60 minuter.

Yinyoga september 2017.jpg