MMA

20171208_201606-01.jpeg
IMG_20180406_145943_782.jpg

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA är en tuff, krävande och rolig form av kampsport. Träningarna är öppna för alla som har gått introkursen eller har motsvarande erfarenhet av kampsport. 

Hur går en MMA-träning till?

Vi tränar alltid kontrollerat i en säker miljö och all träning är anpassad efter kunskapsnivån och vanan hos utövarna.

Så här kan det se ut när våra fortsättare tränar:


Tränare är Daniel Pettersson och Ylva Maria Pavval. Båda är certifierade tränare i MMA klass B av Sveriges MMA-förbund.

Kampsportfys

På kampsportfysen kör vi funktionell styrka med kampsportsmoment. Det här är effektiv och rolig träning, utmanande utan att du behöver slåss med någon. 

Denna träning passar för alla och inga förkunskaper krävs.

Är det något för mig?
Kampsportfys passar alla, gammal som ung, tjej som kille, vältränad atlet till otränad soffpotatis! Alla övningar går att anpassa så att de fungerar för just dig! Alla börjar någonstans och kämpar sig sakta men säkert mot att klara av mer och mer!

Vad är Kampsportfys?
Kampsportfys är en kombination av styrke- och konditionsträning som bygger på funktionella övningar som utförs under hög intensitet. Vi använder oss av tekniker från MMA och brottning och jobbar med konstant variation, så passen kan skilja sig åt rätt mycket.

Syftet är att skapa en så komplett och allsidig atlet som möjligt där alla aspekter av den mänskliga fysiken tränas upp. Så som styrka, kondition, uthållighet, balans och koordination. 

Vill du provträna?
Juli-augusti är du välkommen att provträna kampsportfys för bara 60 kr (ordinarie dropinpriset är 160 kr). Gäller för ett prova på-pass för dig som inte har varit på MMA-fys tidigare. Förbokning är alltid obligatorisk.

Förbokning

Gå med i facebookgruppen Jåhkåmåhke MMA för att få info om extrapass och träningstider.

Förbokning via bokadirekt. Hör av dig om du har frågor.

DSC_3603-05.jpeg
_20171214_180747-01.jpeg