Kampsport

20171208_201606-01.jpeg
IMG_20180406_145943_782.jpg

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA är en tuff, krävande och rolig form av kampsport. Nybörjarträningarna är öppna för alla från 16 år som är sugna att testa på!

Vi tränar alltid kontrollerat i en säker miljö och all träning är anpassad efter kunskapsnivå och vana hos utövarna.

Tränare är Daniel Pettersson och Ylva Maria Pavval. Båda är certifierade tränare i MMA klass B av Sveriges MMA-förbund. Paul Gasiun är medtränare för nybörjare.

Så här kan det se ut på våra pass:


Boxning

Boxning är träning för dig som vill höja pulsen lite extra! Boxningspassen är att likna vid boxercise, och vi jobbar med pulshöjande intervaller och varvar parvis boxning på mitsar med olika fysövningar. Det är svettigt, kul och du blir garanterat svettig. 

Du behöver inga förkunskaper för att vara med. 

Boxningspassen innehåller inga sparkar, inte nedtagningar och ingen brottning.


BJJ (Brasiliansk jiu-jitsu)

BJJ härstammar från japansk jiu-jitsu och judo men har under decennier vidareutvecklats av familjen Gracie. BJJ är en grappling-stil, vilket innebär att man inte använder sig av slag eller sparkar utan istället fokuserar på att med ledlås och strypningar oskadliggöra sin motståndare. Grundtanken är att få ner sin motståndare på marken, kontrollera honom/henne där och med hjälp av ledlås och strypningar tvinga denne att ge upp.

Genom att fokusera på teknik och koncentrera kampen i huvudsak till marken behöver inte en mindre kroppsstorlek vara ett handikapp. Detta gör att BJJ är en kampsport som passar alla tjejer som killar, små som stora och gamla som unga.

BJJ är framförallt en allsidig träningsform som erbjuder utmanande kampmoment och stärker både kropp och psyke. BJJ är till för alla!


På BJJ-passen kommer vi främst träna med gi (dräkt) men det går bra att komma och prova på de första passen utan gi.

Du behöver inga förkunskaper för att vara med. 


Kampsportfys

På kampsportfysen kör vi funktionell styrka med kampsportsmoment. Det här är högintensiv, effektiv och rolig träning, utmanande utan att du behöver slåss med någon. 

Du behöver inga förkunskaper för att vara med. 


Förbokning

Gå med i facebookgruppen Jåhkåmåhke MMA för att få info om extrapass och träningstider.

Förbokning till alla pass via facebookgruppen.

DSC_3603-05.jpeg
_20171214_180747-01.jpeg