Hantering av personuppgifter


Eftersom Personuppgiftslagen (PuL) har ersatts av den nya EU-förordningen General Data Protection Regulation (GDPR) kommer här ett mail med information om hur vi hanterar personuppgifter på Jåhkåmåhke Yoga. 

Först det viktigaste: vi delar aldrig dina personuppgifter vidare till någon annan.

 

Maillistan

Om du har visat intresse för Jåhkåmåhke Yogas verksamhet och lämnat din mailadress så finns din mailadress mest troligt på vår maillista. Den information vi sparar om dig för maillistan är endast din mailadress. Om du inte längre vill ha dessa mail är det lätt att avsluta prenumerationen: bara tryck på länken i slutet av varje utskick.

 

Om du har använt bokadirekt

Om du har använt våra bokningssidor på bokadirekt för att boka träning eller massage har vi sparat de uppgifter du angav vid bokningen.

För att boka in dig på pass och massage är det obligatoriskt att ange:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Email
  • Mobilnummer

Detta är för att vi ska veta vem och vilka som har bokat in sig på pass/behandling samt hur vi ska kunna kontakta dig vid sjukdom eller inställt pass/behandling.

När du lägger din bokning på bokadirekt godtar du också villkoren. Dessa står utskrivna och omfattar bland annat:

"Genom att boka överförs de uppgifter du lämnat i formuläret till det företag du bokar tid hos och till Bokadirekt. Uppgifterna inhämtas för administration och kommunikation angående bokningen och kan också, men behöver inte, användas för marknadskommunikation och verksamhetsutveckling av både Bokadirekt och företaget du bokar hos. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och lämnas endast ut till tredje part för ovanstående syften samt i de fall lagen kräver det. Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Vill du komma i kontakt med Bokadirekt eller företaget angående dina personuppgifter kan du skicka ett meddelande till gdpr@bokadirekt.se. Du har också rätt att framföra eventuella klagomål till Datainspektionen.

Du kan läsa mer om hur dina uppgifter behandlas i våra användarvillkor."

 

Radera uppgifter från register

Om du inte vill att vi ska spara dina uppgifter har du rätt att få dina uppgifter raderade från vårt register. Om du vill bli raderad, hör av dig via mail.

Ange i mailet om du vill bli raderad från registret på bokadirekt och/eller om du vill få mailadressen raderad från epostlistan. Vi tar bort dina uppgifter så snart vi kan, och senast inom en månad.