Bilder från veckan

Tre oredigerade mobilbilder från veckan som gått:

DSC_2714.JPG

Igår gick vi en morgonsväng i skogen och sen flyttade hon min knasiga hund. Hennes husse skickar bilder från deras nya hem och nog känns det helknäppt att jag inte ska ha henne runt benen framöver, men samtidigt värms hjärtat när jag ser hur hon ska bo nu. På tundra, fullt av vilt och spår och skog och fjäll. Där kommer hon ha det bra.

IMG_20171031_221335_242.jpg

I veckan öppnades dörrarna till min nya studio. November är inflyttningsmånad i lokalerna så mycket kommer förändras, men de första yogisarna har tonat in för kundaliniyogaklass, vi har äntligen haft utrymme nog att ligga med benen mot väggen i yinyogan och massagerummet är invigt med en första trettiominuters massage av rygg och nacke. Och yogapodiet... baby, jag vill aldrig gå ner. 

DSC_2704.JPG

Här är setupen för onlineyogakursen. Så enkelt kan det vara! Än så länge kör jag testversion med datorns inbyggda kamera och mikrofon och samlar in feedback från deltagarna inför investeringar i ordentlig utrustning. Det känns underligt inför varje gång jag ska streama, men när vi väl har kopplat upp oss och jag ser "mina" yogis, i sina hem, var och en framför sin skärm, känns det som vanligt. Fysiskt är vi på olika platser men känslomässigt och energimässigt är vi banne mig tillsammans. 

I kort en rätt strävsam vecka som avslutas på skönaste sätt: imorgon varvar vi ner med yinyoga och meditation på Lugn Lördag i Gällivare. Jag längtar.

Admin