Massa nytt!

Tidig morgon i Malmberget. Så kan det se ut ja. 

Tidig morgon i Malmberget. Så kan det se ut ja. 

Pltösligt hade jag tid att skriva ut sådant som har legat och bryggt länge, som alla vårens och höstens kurser. Jag har inte riktigt släppt allt än, men här kommer listan på det mesta som sker kommande månaderna på Jåhkåmåhke Yoga.

Det är galet mycket.

Se bara:


Mars
Öppet hus hos mig & Vicino 16 mars

April
MMA-introkurs 4 - 20 april
Workshop i läkande skrivande, Gällivare 29 april


Maj
Onlinekurs i läkande skrivande, kursstart 1 maj
Onlineyoga: lunchyoga för lätthet, kursstart 2 maj
Workshop i läkande skrivande, Jokkmokk 5 maj
Grundkurs i kundaliniyoga, 24 maj - 21 juni
Yogaworkshop i Jokkmokk, 25-27 maj

Augusti 
Skrivarhelg med yoga i Jokkmokk, 24 - 26 augusti
Grundkurs i kundaliniyoga, 30 aug - 27 september

Hah, jag kollar igenom kalendern och undrar så smått hur jag ska hinna med att massera utöver allt detta?

Nå, jag har lagt ut massagetider för mars, april och nu också maj på bokadirekt och ska försöka hålla så många dagar som möjligt fria för att kunna behandla så får vi se hur det går. Kan hända att jag får dra ner på masserandet när det blir som mest kursintensivt.

Så länge det finns tid för stammisar och akutbehandlingar så ska det väl gå att massera mindre i perioder... eller? Vi får se helt enkelt.

DSC_4441.JPG

Men ja, jag är alltså sjuk igen = händerna får vila igen. Gott om tid att klaga, eller passa på att vara tyst och fundera istället.

Det satte igång ordentligt efter yogan i torsdags; jag kom hem alldeles muskelsvag och sambon låg redan däckad därhemma. För två aktiva egenföretagare är det rätt ovanligt att vara sjuk, men i vinter känns det som om vi har varit däckade varannan vecka. Vad det är som går nu har jag ingen aning om, men jag kallar det för influensa i brist på andra namn.

Det är en sak att kroppen inte orkar, det går ju att vänta ut med tålamod. Men den andra delen är värre: det här att jag inte har en chef att ringa för att sjukanmäla mig. Istället måste jag höra av mig till varenda person som är inbokad på massage, PT och gruppträning... och herregud så det tar emot.

Jag har enorm respekt för människors tid, jag är en sådan som gillar att vara på rätt plats i rätt tid och inte komma försent. Många av de som bokat in sig hos mig har sett fram emot att komma i flera veckor, de har pusslat med schema, jobb och familjer för att få det att funka... och då väntar jag helst till sista stund innan jag avbokar: för tänk om jag kanske blir bättre.

Jag har fått göra det i flera omgångar nu i vinter. Det är bara att svälja, ta det kallt och lita på att kunderna är kvar nästa vecka, att de fortfarande vill yoga och fortfarande vill ha massage när jag kvicknar till igen. Men det är inte lätt att hålla sig lugn som relativt ny som egen. Det har visserligen gått över ett år nu men vad är det för tid när det kommer till att bygga upp förtroende och en kundkrets egentligen? Ingenting.

För det känns som om mycket lossnar nu för företaget, men jag har ju valt en business som kräver min närvaro för att det ska hända något. Och här ligger jag hemma... igen.

Bara att andas in, andas ut. 

Lita på att universum har en plan.

IMG_20170617_110034_214.jpg

Apropå planer så slänger jag med denna bild tagen vid Medlefors Folkhögskola när jag var där på skrivkurs i juni ifjol. Varma sommardagar, åh det var ljuvligt! Jag gick mycket för mig själv, funderade mer än jag skrev, yogade mer än jag funderade, men så jag njöt.

I augusti arrangerar jag så äntligen en skrivarhelg med yoga i Jokkmokk. Det blir kanske inte lika varmt som junidagarna i fjol, men tusan så jag längtar efter att få samla och guida en grupp i både skrivande och yoga. De två sysslorna som räddar och bär mig när livet skakar. För några dagar i augusti ska Jokkmokk få omvandlas till en oas av läkande både fysiskt och själsligt - ah det ska jag tänka på nu när jag slocknar på soffan igen. Andas in, andas ut. Och tränar på att lita på universums plan. 

Chau!

Admin