Hundra procent (och längtan till fjälls)

Solen lyser in genom fönstren där jag sitter med kalendern uppslagen. När alla andra började komma tillbaka från fjälls kändes det i hjärtat att jag har haft en Jokkmokksvår i år. Vårvintern är den allra vackraste tiden, och det är då en ska vara ute! Västerut, västerut... men jag har ju ett nystartat företag som sakta växer till sig, och om jag vill ge hundra procent så behöver jag välja bort en del annat. Som lediga vårveckor och helger till fjälls. Som ekonomisk stabilitet och fasta rutiner en tid, för att istället fokusera på flexibilitet och en brant läringskurva. Det har varit många långa arbetsdagar i vår, och nu är det redan dags att byta till sommardäck igen. Det får vara signalen på att dra ner på tempot och börja landa i en vardag som egenföretagare, kroppsterapeut och yogalärare. 

De här dagarna planerar jag höstens schema på Jåhkåmåhke Yoga. Jag flyttar om lite i veckoklasserna, och om allt går som det ska så har du möjligheten att komma på yinyoga och kundaliniyoga två kvällar i veckan från och med 1 augusti! Jag vill genom det större utbudet hjälpa fler att få in yogan som en rutin som gör livet enklare, kroppen rörligare och stressen mindre. Min egen sadhana (dagliga yogarutin) är helig, inte för att den gör mig till något annat än Ylva - men för att den hjälper att hålla mig stående genom vardagens alla utmaningar och livets stormar.

Tre helger har jag planerat för yoga i år: i slutet av maj leder jag chakraworkshopen i Jokkmokk, i augusti genomför jag och Sandra Cerboni en yogahelg i Oarrenjárgga, och sista helgen i november planerar jag för en yin/kundaliniyogahelg i Jokkmokk. Det blir en helg med yoga, meditationer och samtal i en skön blandning. 

Hör gärna av dig om du längtar efter något speciellt på yogafronten i höst! Jag är öppen för alla förslag och idéer. Fler bör få chansen att yoga mer :D

Admin