Kundalini tunes på Spotify

Här är dagarna korta. Jag tänder ljusen och låter kvällarna vara långa. Min kropp vill inte längre in i en kalldusch direkt på morgonen (läs det här om du är nyfiken), och istället smyger jag upp när klockan ringer, tar på en extra tröja och andas långa djupa andetag på ullmattan. Yinyoga är så varsamt. Låter andetaget vara lugnt. Låter kroppen vila i mörkret innan dagen startar.

Vi närmar oss jul och sista veckorna har jag gått med tunnelseende och näsan djupt i anatomiboken. Idag var det planerat att jag skulle skriva teoriexamen för att bli medicinsk massageterapeut, men livet ville annorlunda. Så istället för att köra halkiga vägar längs kusten söderut, kör vi inåt landet, till renskiljning i Bajkasjluokta. Det praktiska massageprovet är redan avklarat, men teorin får vänta ett tag till. Nu ska jag ta några dagar ledigt, jobba med familjen och njuta god mat.

108 solhälsningar på juldagen

Och precis efter jul kickar jag igång yogaklasserna igen med ett specialpass på juldagen där vi tillsammans gör 108 solhälsningar. På kundaliniyogaklasserna värmer vi upp ibland med tre eller fem solhälsningar, och det brukar vara nog för att få igång värmen i kroppen... och nu blir det alltså 108 stycken. Jag har inte hunnit affischera om det, men det trillar in anmälningar så folk verkar precis som jag vara sugna på ett riktigt workout-pass just i jul. Jag är taggad till tusen! 

Tips: Det är 15 platser i salen så boka plats om du är sugen.  

Kundalini tunes på Spotify

Här är en playlist med några av sångerna jag brukar spela på kundaliniyogaklasserna. Bara att skruva upp volymen och njuta! 

Admin