En vecka in - hur går det?

2019-04-04 12.42.09.jpg

Sista veckan på resa skrev jag om det jag tar med mig hem igen. Så här en vecka in med vardag igen vill jag checka av - hur går det?

Tydlig uppdelning mellan arbetsuppgifter

Går inte så himlarns bra än. Jag hade en slags idé om att svara på jobbmail efter passen men så tog jag bort alla appar från telefonen som har mail/messenger/instagram så nu kan jag inte göra något sånt utan datorn. Så i veckan har jag svarat på mail efter jag kommit hem - så framåt 21-22 på kvällen. Har varit ok för jag behöver ändå lite tid att varva ner efter kvällspassen, men kanske inte helt optimalt.

Jag har inte alls lyckats projektjobba den här veckan, det blev alldeles för mycket med att få igång studioverksamheten igen. Nästa vecka får fokus vara på att hitta in i rutin med projektjobbet! Jag ser fram emot att hitta ett sätt att avgränsa speciellt studioverksamheten så att den inte “äter upp” all min tid.

Rörelse direkt jag vaknar

Njae det gick inge vidare. Här hemma verkar detta funka: vakna, äta, släppa ut hunden, jobba en timme. Gymma, gå ut med hunden - och SEN börja jobba. Det är rätt långa morgnar för min del (plus att mina morgnar ju börjar rätt sent eftersom jag jobbar kvällar). Men så får det vara!

Sadhana

Går strålande. Är på dag 27 av 40 nu och siktar på en längre sadhana när denna är avslutad. Kanske en kriya?

Metodisk planering av BJJ

I veckan hade vi två BJJ-pass på nybörjarnivå. Jag var rädd att 60 min skulle bli för kort tid men nu känner jag att det är helt rätt. Jag orkar hålla fokus på teknik hela passet, och folk är fortfarande rätt fräscha när vi är klara. Nu följer vi Gracies Combatives program som har ca 30 pass som alla är på en basic nivå så att folk kan fortsätta hoppa in på träningarna hela våren. Det tar rätt mycket tid för mig att förbereda varje pass, men det visste jag ju när jag började med dessa träningar.

Vila

Håller mig till korta promenader och kör ingen stående träning (kickboxning/MMA). Jag var lite nervig när veckans pass började att jag skulle känna av höften direkt men det har gått bra. Jag försöker att bara demonstrera teknikerna utan att dras med och göra för mycket fys själv. Har egentligen inte känt av höften på länge nu - väldigt härligt. Använder restorative yoga varje dag, tillsammans med yin. Älskar detta nya lugn.

Admin