Det egensinniga livet som företagare

I höst valde jag att gå tillbaka till företagarlivet igen, denna egensinniga, arbetssamma och ofta slitiga tillvaro. Jag, som egentligen allrahelst ville ha en massa tid att vara ute med familjen, renarna och hundarna. Jag som just flyttat hem! 

Men jag bestämde mig alltså för att dra igång en yogastudio. 

I Jokkmokk. 

En fysisk plats som är både platsbunden och tidskrävande. Och om det inte var nog, så är kundaliniyoga mitt huvudspår, en yogaform som är så långt från mainstream yoga som det går att komma. Kraftfull obekvämhet, underliga meditationer och de där ljuvligt besvärliga, vita kläderna. En yogaform som kräver arbete, och som ger så mycket tillbaka.

Det är också självklart för mig att erbjuda massagebehandlingar, även om det innebär att jag behöver planera på ett sätt som gör att jag inte kan åka på alla skiljningar i vinter. Och utifrån att jag vill vara med familjen och renarna, grubblar jag ibland över hur taktiskt det här är. Hur mycket tid jag kommer kunna spendera med dem i slutändan?

Men just ikväll,

ikväll lyssnar jag på klassisk gitarr medan jag packar upp leveranserna av yogamattor och sköna filtar, som har kommit sista veckan. Hela jag bubblar förväntansfullt! Den första december flyttar jag, nymattorna och massagebänken in i vår egen lilla studio. Ett rum som redan är inyogad med goda energier, och som omges av en verksamhet som lyser av kvalitet, miljötänk och framåtanda.

Jag längtar efter att leda första Aquarian Sadhana i mitt egna yogiska hem. Och att få ställa i ordning massagebänken på en plats där jag inte behöver ta ner den igen - utan den bara ska vara där.

Och även om jag grubblar över hur taktiskt det här är,

så är det helt självklart rätt.

 


Boka tid för massagebehandling

Det finns fortfarande lediga tider för massagebehandling imorgon torsdag och nästa vecka. Se tider som passar dig och boka här - eller hör av dig på annat sätt. Välkommen!

 

 

 

 

 

Admin1 Comment