Certifiering!

pexels-photo-352728.jpeg

Det är mäktigt

Det är mäktigt att tänka på att jag snart är igång och leder personer som har varit med om trauma i att skriva. Mäktigt att det känns så rätt och så självklart. Det var ju alldeles nyss jag loggade in på Write Your Self-portalen för första gången. 

Maj har varit en innehållsrik månad, men nu är det redan fjärde juni och jag skriver för fullt på certifieringen för att bli vägledare i Write Your Selfs metodik. I juli är jag till fjälls och då planerar jag låta det jag lärt mig i denna kurs få mogna, och själv skriva en hel del. I augusti drar jag så igång första skrivarverkstäderna. Flera personer har hört av sig och vill vara med. Känner du att det här kan vara något för dig? Fyll i namn och mailadress här så tar jag kontakt

Office frog.jpg

Onlineyoga start imorgon

Nu på måndag drar onlinekursen yoga hemma i juni igång! Den går med fem tillfällen och passar perfekt för den som inte har möjlighet att gå på yogaklasser, eller som bor långt från Jokkmokk. Onlinekursen kostar 400 kr och deltagarna får personlig uppföljning av mig via e-mail under tiden (om de vill) och tillgång till de inspelade klasserna efteråt. 

För yoga + skrivande = sant

Här kommer storyn: jag vill såklart kombinera det läkande skrivandet med yoga. Write Your Selfs skrivmetodik och upplägg är gjort för att kunna köra online, och därför genomför jag redan nu i juni den här fem-klassers yogakursen online. Om jag ska kunna kombinera mina starkaste verktyg yoga och skrivande, och dessutom kunna möjliggöra det för fler än de som bor i Jokkmokk, så är det bara att sätta igång! 

Tanken med onlinekursen är att pröva ut formatet tillsammans med en liten grupp, följa upp via mail och tillgängliggöra videorna til deltagarna efter varje klass. Baserat på erfarenheterna från onlinekursen nu i juni kommer jag kunna designa skrivarverkstäder som funkar bra från start. Om konceptet blir lyckat så kommer jag kombinera den och skrivarverkstäderna i höst, för att erbjuda de verktygen också till personer som inte bor inom köravstånd till Jokkmokk. 


Yogaklasser i Jokkmokk innan sommaruppehållet

Juni månad är en specialmånad på många sätt. Det är röda dagar, skolavslutningar och potatisplantering. Jag kör på. med yogaklasser i Jokkmokk fram till midsommar, plus en onlinekurs som går lite längre. Här är alla yogaklasser i Jokkmokk innan jag drar till fjälls: 

  • Tisdag 6 juni: Yoga Bas & Kundaliniyoga 90 minuter
  • Torsdag 8 juni: Kundaliniyoga 60 minuter
  • Tisdag 13 juni: Yoga Bas & Kundaliniyoga 90 minuter
  • Lördag 17 juni: 108 solhälsningar
  • Söndag 18 juni: Yin & yang - yogisk förmiddag i Jokkmokk
  • Tisdag 20 juni: Yoga Bas & Kundaliniyoga 90 minuter
  • Torsdag 22 juni: Kundaliniyoga 60 minuter

  Läs mer och boka din plats på förhand på http://jokkmokk.bokadirekt.se . Förutom dessa klasser leder jag också yoga för kampsport på Snow MMA på torsdagkvällar som vanligt, och de passen är öppna för alla deras medlemmar. 

  Nya klasser till hösten

  När jag startar igång igen efter sommaruppehållet så blir det ett lite annorlunda schema. Yoga Bas och lunchyogan utgår. Istället blir det Kundaliniyoga 90 minuter på tisdagar och Yinyoga + Kundaliniyoga 60 minuter på onsdagar. Allt det här går såklart att se på schemat här på hemsidan, och på bokadirekt

  Admin