Allt som händer nu

pexels-photo-612807.jpeg

Det mörknar ute och jag söndagsjobbar bland halvpackade kartonger i det som har fungerat som kontor och massagerum sista året. Den här veckan får jag nycklarna till en nyrenoverad studio som blir helt min egen! Där får jag plats för yoga, massage och vadän jag vill hitta på (läs MMA-fysträning). Därifrån kommer jag livesända onlineyogaklasserna, där kommer jag guida deltagare i skrivarkurserna och där kommer vi samlas med läkande cirklarna på söndagkvällarna.

I helgen har jag spottat ut events på facebooksidan, fyllt min bokadirekt med alla gruppträningspass fram till nyår och nu precis mailade jag ut ett nyhetsbrev med allt det som händer närmsta månaden. I högtalarna hörs en nyfunnen favorit och alldeles strax ska jag hem och bädda ner mig i soffan med den där fantastiska yinyogaboken jag läser just nu. Är så sablarns nöjd.

November månad för med sig massa förändring och påfyll i mitt liv: jag ska gå yinyogalärarutbildning för Magdalena Mecweld, på Kundaliniyogaworkshop med Guru Dharam och jag ska snart igen återkoppla med min lärare i Portugal. Och allt det där andra spännande som händer i företaget närmsta tiden kan du läsa här

Admin