Ge dig själv bästa söndagen

Möt dig själv genom yoga

När du väljer att börja dagen med att möta dig själv genom yoga, då är du redo oavsett vilka utmaningar eller glädjeämnen dagen för med sig. Det är därför vi kliver upp tidigt och ägnar dagens första timmar åt att yoga.

A person once said about sadhana: "Once sadhana is done, nothing should happen to you." I said, "No, when sadhana happens, everything should happen to you, and you should come out as a winner, you should come out victorious!" That is what sadhana gives you.
- Yogi Bhajan

Jokkmokks första Aquarian Sadhana

På söndag leder jag första Aquarian Sadhana någonsin i Jokkmokk, så ta chansen att komma och vara med på yoga och morgonmeditation enligt kundaliniyogisk tradition! Det är en helt speciell upplevelse (som jag har nämnt tidigare i bloggen).

KORTINFO: Nu på söndag 16 oktober kl. 6.30 - 9.00. Pris: dropin 140 kr / 10-kort 1100 kr. Boka din plats här.

Ta med dig varma kläder, en kudde att sitta på och gärna en sjal att vira om dig på meditationen. Jag bjuder på frukt och te. 

Aquarian Sadhana tar 2,5 timmar och innehåller:

  • Läsning av Japji - själens sång
  • Yoga
  • Avslappning
  • Meditation och mantrasång

Yogi Bhajan gav oss Aquarian Sadhana för att den ska leda oss in i Vattumannens tidsålder. I Aquarian Sadhana mediterar vi över mantran som förbereder våra sinnen för de utmaningar denna tidsålder ger oss, med överflöd av information och intryck. 

Här är en länk till facebook-eventet. Ta kontakt om du har några frågor.  

Välkommen!