Verkligheten

Lördag är Aquarian Sadhana-dag, så imorse gick vi morgonrundan redan kl 4 hunden och jag, innan jag åkte iväg för tre timmars yoga och mantrasjungande med vänner. Jag känner mig stadig av att dedikera början av dagen till mig själv, yogagruppen och meditation. Idag blev det lite mer tydligt i bilen på väg hem igen när jag lyssnade på nyheterna, och insåg att många andra hade tankarna på katastrof, hot och rädsla denna morgon. Men istället för att känna in det blev min verklighet snabbt en unghund som drog iväg lite för långt på egna upptåg uppöver fjällsidan, och eftersom hon har stuckit av en gång för några veckor sedan, var jag tätt efter idag. Så hon iväg skällande, och jag efter upp den där branta sidan där en behöver dra sig upp med hjälp av träd för att inte dratta ner igen.

Två timmar senare gick vi nöjda ner fjället tillsammans, efter att ha varit ute iallafall dubbelt så länge som jag planerade, och gått långt fler kilometrar än jag egentligen hade lust med. Yoga, meditation och livliga unghundar. Min verklighet idag. <3

Här kan du läsa om Aquarian Sadhana på 3ho.org och nedan är ett litet klipp från en Aquarian Sadhana med Annki & Klas Landahl med band. Jag hade glädjen att vara på yogaretreat med dem för några år sedan.

Kraftfulla, kärleksfulla:

YogaAdmin