Helgkurs med Yoga for BJJ

Sebastian Brosche är här. Han som är så himla spännande inte bara för att han är BJJ-brunbälte och mångfaldig champion, men för att han inte bara förklarar varför men allramest hur yoga är så jäkla bra att utöva jämns med jiujutsun. Jag hade gärna sett att vi geekade in oss helt på yoga i helgen, men fick nöja mig med lite yogainspirerad uppvärming inför BJJ-passet idag. Jag började följa hans instagram av en slump, utan att inse att personen bakom kontot kommer norrifrån (Vilhelmina) och dessutom bor här i Norge. Han har grundat Yoga for BJJ, och jag är så sabla nyfiken på hans approach till yogan. Jag vill helt klart gå fler kurser med honom i framtiden, så förhoppningsvis hittar jag ett tillfälle att dra ner och testa någon workshop på det nyöppnade yogacentret som drivs av Sebastian och Stine Hegre.

Processed with VSCOcam

YogaAdmin